The Origin and Development of Islam : An Essay on its Socio-Economic Grouth = Asal Usul dan Perkembangan Islam Analisis Pertumbuhan Sosio-Ekonomi - Asghar Ali Engineer (Pustaka Pelajar, 1999)
viii, 342 hal.; 21 cm.